Holy cow! I think I’ve got one here.

Jahopp. Då ska man snart gå och lägga sig och så är det måndag igen -_-‘ Man hinner ju knappt göra nått alls på helgerna. Jaja, måndagar i skolan är ju inte så jätte jobbiga iaf. Den bästa skoldagen men ändå.
Idag var jag hos Michael då. Fick göra iordning mig på 5 minuter bara för att pappa skulle köra Lollo till Innebandy-match och det hade han ju (inte) sagt innan >< men jaja. Vi gjorde inget speciellt precis. Kolla film och så. Tror vi behöver börja röra på fläsket och börja göra nått annat snart 😛
Och Babyshambles nya platt är bra tycker jag <3 och sen har jag börjat gilla Kents nya låt också (Y)
Aja, dags att sluta blogga och göra nått annat oviktigt, Sov sött!

But I’m shakin’ at your touch
I like you way too much
My baby, I’m afraid I’m falling for you.

image2

0 thoughts on “Holy cow! I think I’ve got one here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *